Accés directe a continguts

ES EN FR
impresio

Ajuntament de Piera

Mapa del web
| Mida text
a- A+
Ets a: Inici » Actualitat » Agenda web » Noves tecnologies, camps electromagnètics i salut

Butlletí electrònic

Cada setmana rebràs un e-mail amb un resum de l'actualitat de Piera.

Vull rebre:

Noves tecnologies, camps electromagnètics i salut

12/06/2018 a les 19:00h
Lloc: Biblioteca de Piera
Organitza: Biblioteca de Piera

Biblioteca

En la xerrada 'Noves tecnologies, camps electromagnètics i salut. Com reduir el seu impacte en infants i adults' s'incidirà sobre el fet que convivim amb molts dispositius i tecnologies que ens faciliten la vida, però que generen camps elèctrics, magnètics, electromagnètics i radiofreqüències. Sovint hi estem exposats moltes hores al dia, i segons l'OMS la contaminació electromagnètica no és innòcua. Amb l’Anna Font veurem com ens afecta i com reduir l'exposició individual i col·lectiva identificant les fonts emissores visibles i les amagades, com detectar-les, com millorar els nostres hàbits, i mesures de protecció per a la població general i per a les persones vulnerables i sensibles.

Noves tecnologies, camps electromagnètics i salut
Amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona

Ajuntament de la Vila de Piera - Tel. 00 34 93 778 82 00 | Fax: 00 34 93 776 00 36 | CIF P0816000D

Contactar · Avís legal · Sobre el web · Crèdits