Portada > Actualitat > Agenda > Cultura Segura: Ginestà

Cultura Segura: Ginestà

Dia i hora: divendres 04/09/2020 a les 21:30

Lloc: Parc del Gall Mullat

Organitza: Ajuntament de Piera

Per encetar el cicle d'esdeveniments culturals comptarem amb la banda Ginestà, encapçalada per la Júlia i el Pau Serrasolsas, dos germans que narren la quotidianitat i els seus ideals mitjançant la música pop, la cançó protesta i el folk català. Musicalment s'han endinsat de ple en els beats i els loops electrònics buscant un so contemporani però mantenint l'essència pop-folk de les seves cançons.

L'aforament serà limitat, i per controlar-lo més fàcilment, caldrà adquirir prèviament una entrada gratuïta. Si no s'han esgotat les entrades, es podrà accedir al recinte un cop s'hagin obert les portes i hagin accedit totes les persones amb entrada. S'obriran portes a les 21.30 hores i el concert començarà a les 22 hores.

Podeu adquirir la vostra entrada* telemàticament a aquest enllaç: http://entrapol.is/1IM1B. Per aquelles persones que no pugueu adquirir-les telemàticament, podeu trucar al 93 778 82 00 extensió 5, el dimecres 2 de setembre d'11 a 13 hores.

*Es demana portar l'entrada, preferiblement, en un dispositiu electrònic i no impresa.

En tot moment caldrà mantenir les mesures de seguretat, principalment: distància entre persones, higiene de mans i portar mascareta.

Tota la informació sobre el cicle a: http://www.viladepiera.cat/culturasegura

Arxivat a: Cultura
Ginestà
Ginestà
Cultura Segura
Cultura Segura
Ginestà - Cultura Segura
Ginestà - Cultura Segura