Accés directe a continguts

ES EN FR
impresio

Ajuntament de Piera

Mapa del web
| Mida text
a- A+
Ets a: Inici » Actualitat » Fira del Sant Crist 2017

Butlletí electrònic

Cada setmana rebràs un e-mail amb un resum de l'actualitat de Piera.

Vull rebre:

Fira del Sant Crist 2017

XXVIII Fira del Sant Crist

Fira del Sant Crist 2015

Aquest any celebrem la XXVIII Fira del Sant Crist de Piera, els dies 22 i 23 d'abril de 2017. Després d'aquesta trajectòria, la Fira representa un referent a la nostra Vila i a la comarca. Un dels objectius d'aquest esdeveniment és potenciar el comerç local i mantenir la presència d'aquelles iniciatives de fora de Piera que mostren el seu interès en aquest esdeveniment i hi poden aportar un valor afegit.

Des de la regidoria d'Empresa i Ocupació de l'Ajuntament de Piera, un any més, posem tots els nostres esforços en aquest important esdeveniment amb l'entusiasme i el rigor que mereix. Però sobretot, comptem amb la participació de tots vosaltres com la millor garantia de l'èxit final.

Opcions per participar a la Fira

Fira
Fira del Sant Crist

Com cada any hi ha dues opcions per participar activament en la Fira:

  • Un estand de diferents mides i que oferta l’empresa col·laboradora a l’organització MIDE (Management i Disseny d’Espectacles), amb proposta estàndard de glorieta de 3x3, color blanc, amb tarima, quadre de llum amb endoll, il·luminació, retolació i cortines de tancament. El preu és de 330 € (IVA inclòs). Consulteu altres mides i opcions trucant al 93 310 53 62.
  • Una parada sol·licitant els metres lineals segons el que s’hi vulgui exposar, al preu de 25 €/m lineal (IVA inclòs). En la inscripció cal especificar el producte a exposar, els metres lineals i la fondària, les característiques de la parada i indicar si és remolc o parada. L'organització proporciona un punt de corrent cada 50 m. És recomanable que porteu bombetes de baix consum i allargadors elèctrics. Si és possible envieu fotografia a (Necessites javascript per veure aquest correu-e).

Com inscriure's a la Fira

Fira 2015

Per participar a la Fira del Sant Crist de Piera cal que empleneu el formulari d'inscripció i des de l'empresa MANAGEMENT rebreu una confirmació a la vostra sol·licitud.

Si teniu dubtes sobre algun aspecte com la ubicació de la parada o l'estand, pagament, horaris de muntatge, etc. podeu contactar directament amb l'empresa MANAGEMENT (93 310 53 62).

Bases reguladores del concurs de cartells de la Fira i Festes del Sant Crist 2017

 1. Objecte

La Junta de Govern Local, a proposta de la regidoria de Cultura, convoca el Concurs de cartells de la Fira i Festes del Sant Crist 2017, amb la finalitat de fomentar la participació ciutadana i la creació artística per anunciar la festa major de primavera de Piera.

2. Participants

2.1. Hi poden participar totes les persones empadronades a Piera a partir de 16 anys que ho desitgin que compleixin els requisits en la seva proposta.

3. Requisits

3.1. Les obres presentades hauran de ser originals i inèdites sense firmar, amb un lema o pseudònim al darrere per poder identificar-les.

3.2. Amb cada obra presentada cal adjuntar un sobre tancat a l'exterior del qual figurarà el lema o pseudònim amb el que es presenta. A l'interior, es posaran les dades personals de l'autor/a (nom, cognoms, edat, adreça, correu electrònic i telèfon).

3.3. En el cartell caldrà que constin els elements següents: l'escut oficial de l'Ajuntament (que podeu descarregar de la pàgina web municipal) i el text «Fira i Festes del Sant Crist de Piera-abril 2017».

3.4. Les obres, que tindran caràcter d’original definitiu, han d'amidar 420 x 297 mm (DIN A3) i es presentaran en paper sobre cartolina sobresortint aquesta 3 cm per les fetes a mà, i sobre cartró ploma. Les fetes informàticament hauran d’afegir un suport CD amb l'obra en format digital compatible amb Photoshop o Indesign.

3.5. Els dissenys es poden elaborar en qualsevol estil o tècnica que permeti la fotoreproducció i la impressió en color.

3.6. Si el cartell inclou una imatge fotogràfica, caldrà adjuntar-ne la diapositiva o un original digital de qualitat i l'autor n'haurà d'ostentar els drets.

3.7. Els cartells hauran de ser ideats i presentats amb qualsevol color, per ser reproduït mitjançant el sistema de quadricromia (no seran admeses tintes fluorescents, ni tampoc relleus o volums enganxats, però sí collages)

3.8. L'original guanyador servirà per fer la publicitat de la Fira i Festes del Sant Crist de Piera.

3.9. Els autors/ores podran signar les seves obres una vegada conegut el veredicte del jurat.

4. Termini i lloc de presentació

4.1. El termini de presentació finalitza el 24 de març de 2017.

4.2. Cal presentar els treballs al Registre Municipal de l'Ajuntament, de dilluns a divendres, de 9 a 14 hores, i les tardes de dilluns i dimecres, de 16 a 18 hores. En la instància hauran de figurar les mateixes dades que a l'interior del sobre, sense fer-hi constar el pseudònim.

5. Premis

5.1. Es concediran els següents premis: un primer de 175 euros, un segon de 100 euros i un tercer de 50 euros.

5.2. El jurat podrà declarar desert algun dels premis.

5.3. El perceptor del premi serà la persona física o jurídica que consti a la instància entrada per registre que haurà de conicidir amb la del sobre.

5.4. Per tal de fer efectiu el pagament del premi, totes les persones físiques o jurídiques premiades hauran d’entrar a registre el full de dades bancàries que es facilitarà la setmana posterior al veredicte a fi i efecte que es pugui fer el pagament mitjançant transferència bancària.

6. Composició del jurat

6.1. El jurat estarà format per l’alcalde de Piera, el regidor de Cultura, la regidora de Festes i treballadors/ores del Departament de Comunicació de l’Ajuntament de Piera.

7. Criteris de valoració i veredicte

7.1. El jurat farà una primera preselecció, tot descartant els treballs que no compleixin amb qualsevol punt de les bases.

7.2. El jurat valorarà l’obra dels participants en base a la seva qualitat, coherència amb els temes de treball i la seva originalitat.

7.3. Davant de qualsevol eventualitat no prevista en aquestes bases, la decisió del jurat és inapel·lable.

7.4. El jurat es reunirà en el termini d'una setmana després de la finalització del termini de presentació de les sol·licituds per valorar els treballs presentats.

7.5. El veredicte es donarà a conèixer l’endemà de la decisió del jurat al guanyador del concurs mitajnçant correu electrònic o telèfon segons les dades facilitades.

7.6. El veredicte per a la resta de participant i guanyadors es donarà a conèixer en el marc dels actes de la Fira i Festes del Sant Crist quan també s'inaugurarà l'exposició de tots els treballs presentats.

7.7. El nom del guanyador/ora figurarà en el programa de la Fira i Festes del Sant Crist.

8. Obligacions fiscals

Els premis d’aquest concurs constitueixen premis en espècie amb la consideració de guany patrimonial pel guanyador, de manera que estaran subjectes a les obligacions fiscals corresponents, d’acord amb la Llei i el Reglament de l’IRPF vigents en el moment del lliurament dels premis. La retenció de l’IRPF, si procedeix, serà responsabilitat de l’organitzador.

9. Drets d'autor

9.1. Els i les participants es responsabilitzen que no hi hagi drets de tercers i seran responsables de qualsevol reclamació per autoria o plagi.

9.2. El cartell guanyador quedarà en poder de l’Ajuntament, el qual es reserva tots els drets de reproducció, ús i divulgació com a cartell i programa de la Fira i Festes del Sant Crist.

9.3. L’autor/ora guanyador es compromet, si s’escau, a fer les adaptacions que calguin.

9.4. Els originals presentats no són objecte de devolució.

10. Consultes o dubtes

Per a més informació es pot consultar el web www.viladepiera.cat/fira2017, o bé contactar amb el Servei de Cultura de l'Ajuntament de Piera, al carrer la Plaça 16 1r pis, per via telefònica al 93 778 82 00, o per correu electrònic a (Necessites javascript per veure aquest correu-e).

11. Acceptació de les bases

11.1. La participació en aquest premi suposa la total acceptació de les presents bases.

11.2. L’incompliment d'alguna de les condicions requerides suposarà no poder optar al premi objecte de la convocatòria.

11.3. L'organització es reserva el dret de modificar les bases en qualsevol moment.

Amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona

Ajuntament de la Vila de Piera - Tel. 00 34 93 778 82 00 | Fax: 00 34 93 776 00 36 | CIF P0816000D

Contactar · Avís legal · Sobre el web · Crèdits