Accés directe a continguts

ES EN FR
impresio

Ajuntament de Piera

Mapa del web
| Mida text
a- A+
Ets a: Inici » Actualitat » Fira del Sant Crist 2018

Butlletí electrònic

Cada setmana rebràs un e-mail amb un resum de l'actualitat de Piera.

Vull rebre:

Fira del Sant Crist 2018

29a Fira del Sant Crist

Fira del Sant Crist 2015

Aquest any celebrem la 29a Fira del Sant Crist de Piera, els dies 21 i 22 d'abril de 2018. Després d'aquesta trajectòria, la Fira representa un referent a la nostra Vila i a la comarca. Un dels objectius d'aquest esdeveniment és potenciar el comerç local i mantenir la presència d'aquelles iniciatives de fora de Piera que mostren el seu interès en aquest esdeveniment i hi poden aportar un valor afegit.

Des de la regidoria d'Empresa i Ocupació de l'Ajuntament de Piera, un any més, posem tots els nostres esforços en aquest important esdeveniment amb l'entusiasme i el rigor que mereix. Però sobretot, comptem amb la participació de tots vosaltres com la millor garantia de l'èxit final.

Opcions per participar a la Fira

Fira del Sant Crist

Com cada any hi ha dues opcions per participar activament en la Fira:

  • Una parada sol·licitant els metres lineals que nececessiteu (indicant la fondària) segons el vostre producte, al preu de 25 €/m lineal (IVA inclòs).

Com inscriure's a la Fira?

Fira del Sant Crist

Cal emplenar el formulari d'inscripció. És requisit indispensable respondre totes les preguntes: producte a exposar, els metres lineals i de fondària, característiques de la parada (si és remolc, carpa...).

L'organització proporciona un punt de corrent cada 50 m. És recomanable que porteu bombetes de baix consum i allargadors elèctrics i completament desenrotllats per evitar l'escalfament.

Agraïrem que envieu fotografies a (Necessites javascript per veure aquest correu-e) indicant a l'assumpte el nom amb què heu fet la inscripció. La data màxima per inscriure's a la Fira és el dissabte 31 de març.

Amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona

Ajuntament de la Vila de Piera - Tel. 00 34 93 778 82 00 | Fax: 00 34 93 776 00 36 | CIF P0816000D

Contactar · Avís legal · Sobre el web · Crèdits