Accés directe a continguts

ES EN FR
impresio

Ajuntament de Piera

Mapa del web
| Mida text
a- A+
Ets a: Inici » Actualitat » Notícies » 1a Cursa BTT Infantil

Butlletí electrònic

Cada setmana rebràs un e-mail amb un resum de l'actualitat de Piera.

Vull rebre:

1a Cursa BTT Infantil

Esports
Publicada el 15/05/2018 - Diumenge dia 13 de maig es va celebrar la primera edició d'una cursa dirigida especialment als més petits de la comarca de l'Anoia

Prop de 200 participants de 4 a 12 anys van córrer a la 1a Cursa BTT infantil, organitzada per la penya la Buti, els Covards, integrants de la Festa de la Diversitat i altres particulars amants de la BTT, amb un circuit situat a Ca n’Aguilera i adaptat segons les diferents franges d'edat. Va ser una activitat gratuïta que va comptar amb una gran resposta i un dia assolellat, després que fa unes setmanes s'ajornés a causa de la pluja.

Alguns dels més petits van utilitzar bicicletes sense pedals (push bike) per fer el recorregut, mentre que els més grans van avançar també a través de la muntanya. Cal destacar que aquesta cursa va tenir un esperit solidari atès que es va dedicar a un dels infants que havia de participar-hi, el Marc, a qui recentment se li ha diagnosticat un càncer. Tothom va voler fer-li costat i donar tots els ànims possibles a ell i a la seva família. De fet, l’organització va fer unes samarretes per donar suport al Marc que es van exhaurir en poc temps. Els diners recaptats es destinaran a l’Associació Infantil contra el Càncer d’Arenys de Mar.

La 1a Cursa BTT Infantil Vila de Piera va comptar amb la presència de l'alcalde, Josep Llopart, i de la regidora d'Esports, Maite Guzmán, en representació de l'Ajuntament de Piera, i també amb la col·laboració de l'Associació de Veïns de Ca n'Aguilera i les empreses Ixcor, Bike World i el BBVA.

1a Cursa BTT infantil
1a Cursa BTT infantil
1a Cursa BTT Infantil
1a Cursa BTT Infantil
1a Cursa BTT Infantil
1a Cursa BTT infantil
1a Cursa BTT infantil
1a Cursa BTT infantil
1a Cursa BTT infantil
1a Cursa BTT infantil
1a Cursa BTT Infantil
Amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona

Ajuntament de la Vila de Piera - Tel. 00 34 93 778 82 00 | Fax: 00 34 93 776 00 36 | CIF P0816000D

Contactar · Avís legal · Sobre el web · Crèdits