Portada > Actualitat > Notícies > Innovació a la petita empresa

Innovació a la petita empresa

09/02/2009

Aquest dimarts dia 17, de 9 a 12h, es farà la jornada PIMESTIC a la Sala de Plens de l'Ajuntament. La jornada va dirigida als gerents i directius de petites i mitjanes empreses i emprenedors interessats a conèixer els avantatges d'implantar les tecnologies de la informació i la comunicació (TIC) en el negoci. En l'acte s'exposaran exemples reals a partir d'un format innovador i participatiu, per tal que els assistents puguin intercanviar informació i exposar dubtes. Així mateix, es donarà a conèixer el servei d'orientació a les pimes en l'ús de les tecnologies digitals i s'oferirà informació de les vies de finançament i els ajuts dels quals es poden beneficiar les empreses per poder ser més competitives. Les persones interessades en assistir a la jornada poden confirmar la seva assistència al telèfon 937760076.

Arxivat a: Noves tecnologies
Jornada PIMESTIC