Portada > Actualitat > Notícies > 200 mil metres de sòl industrial

200 mil metres de sòl industrial

02/03/2009

En els darrers mesos, l'Ajuntament de Piera ha aprovat dos projectes que suposaran la creació de dos-cents mil metres quadrats de sòl industrial. Es tracta dels nous polígons de Can Cairot i del Bedorc. Amb aquestes actuacions urbanístiques, s'aconsegueixen també terrenys per a futurs equipaments municipals que es podran ubicar en aquests polígons.

Polígon Industrial del Bedorc

Es tracta d'una superfície total de 168.026,47 m2 , des quals es destinaran 91.163,86 m2 a usos industrials. És el que té una tramitació més avançada, ja que ha estat aprovat definitivament per la Comissió d'Urbanisme de la Catalunya Central el passat mes de desembre. Per la seva estructura, es preveu la construcció de naus de mida mitjana, cosa que el fa ideal per a la ubicació de petites i mitjanes empreses.

Polígon Industrial de Can Cairot

Es tracta d'una superfície total de 160.017,22 m2 dels quals es destinaran 104.57,27 m2 a usos industrials. Ja ha estat aprovat pel Ple de l'Ajuntament, i segueix la seva tramitació a la Comissió d'Urbanisme. És un polígon amb una molt bona comunicació amb la carretera B-224 (Capellades a Martorell), concretament amb el tram que s'ha de desdoblar molt properament, i el converteix en un lloc estratègic a l'Anoia Sud, amb connexió directa amb el Baix Llobregat. Està configurat per permetre la ubicació de mitjanes i grans empreses donada la mida de les naus que s'hi poden fer.
Aquest impuls a la creació de sòl industrial significa treballar en un dels principals eixos per fer que Piera sigui una població amb un sector socioeconòmic important, diversificat i amb expectatives de futur.

Tenint en compte l'elevada taxa d'atur de la comarca, l'Ajuntament de Piera considera prioritari invertir en aquest tipus d'obres públiques i planificar el territori de manera que el desenvolupament industrial sigui sostenible, generi llocs de treball i aprofiti les potencialitats existents.

 

Arxivat a: Urbanisme
Polígon a Can Cairot