Portada > Actualitat > Notícies > Trofeus del 2n campionat de futbol sorra

Trofeus del 2n campionat de futbol sorra

24/08/2009

Diumenge a la tarda es va fer el lliurament de trofeus del 2n campionat de Futbol Sorra, organitzat per l'Associació Juvenil 83 i mig. En total es van lliurar 5 trofeus: a l'equip dels Hostalets de Pierola (1r classificat), a l'equip del Forn Remix de Piera (2n classificat), a l'equip de Can Cartró (3r classificat), al porter menys golejat i al màxim golejador. El primer classificat, l'equip dels Hostalets, anirà a jugar les finals de la Copa Catalunya de Futbol Platja a Sitges en representació de la comarca.

Els pròxims dies es treballarà en l'adequació de la pista del Gall Mullat per al campionat de Vòlei Sorra, que enfrontarà diversos equips en quatre pistes -una més que l'any passat- els dies 28, 29 i 30 d'agost. En aquest moment les inscripcions estan tancades, ja que l'horari previst està cobert.

Arxivat a: Activitats d'estiu
1r classificat Futbol Sorra
Equip Forn Remix (2n classificat)
Equip Can Cartró (3r classificat)
Grup de finalistes del 2n campionat de Futbol Sorra