Portada > Actualitat > Notícies > Últimes festes d'estiu als barris

Últimes festes d'estiu als barris

24/08/2009

El passat cap de setmana el Bosc de l'Àliga va celebrar la seva festa d'estiu amb activitats molt participades, com el campionat de petanca per al qual van haver d'habilitar 3 pistes, o el túnel del terror que es feia per tercer any consecutiu i que va atraure gent de totes les edats. Aquest cap de setmana, últim del mes d'agost, és el darrer de festes als barris i és el torn de Can Mata, l'Av. Barcelona-El Serral i El Bedorc. Al barri de Can Mata s'han inaugurat les instal·lacions de la pista poliesportiva el dissabte 29 a la tarda, i al vespre es va fer un sopar de germanor per als socis. A l'avinguda Barcelona la pubilla de Piera va inaugurar la festa amb un pregó divendres a la nit i durant tot el cap de setmana hi ha hagut activitats diverses (jocs, futbol, sopar, cercavila, ball, tamborinada, sardanes...).
Finalment, el Bedorc va celebrar un sopar popular amb havaneres i empalmada amb participació de músics locals, divendres; activitats per als infants i ball de festa major, dissabte, i sardanes, mostra de vins i caves, futbol, sopar bingo i castell de focs, diumenge.

Arxivat a: Activitats d'estiu
Festa de l'escuma a l'Av. Barcelona 08