Portada > Actualitat > Notícies > Wi-Fi a Ca n'Aguilera

Wi-Fi a Ca n'Aguilera

01/09/2009

El passat divendres 21 d'agost es va presentar a Ca n'Aguilera el sistema municipal d'accés a Internet mitjançant la tecnologia Wi-Fi. Aquesta xarxa, associada a guifi.net, cobreix ja un tram que va des de les masies de la Pineda fins a la delimitació amb els Hostalets de Pierola. L'enllaç actual connecta, per tant, des del Bedorc fins a Ca n'Aguilera i permetrà donar servei, en breu, a barris intermedis com el Bosc de l'Àliga, Can Mata o el Castell de la Ventosa entre d'altres.
Tal com va explicar el regidor de Comunicació i Noves Tecnologies de l'Ajuntament de Piera, Jordi Romeu, l'objectiu prioritari d'aquest sistema és donar servei als veïns dels barris on la banda ample no arriba. Des de la seu de l'Associació de Veïns de Ca n'Aguilera es va donar tota la informació necessària per poder-s'hi connectar. Unes explicacions que s'aniran donant a cadascun dels barris on es vagi implantant aquesta tecnologia.

Arxivat a: Noves tecnologies
Wi-fi a Ca n'Aguilera