Portada > Actualitat > Notícies > «La boja de Cahaillot» ajornada per dissabte

«La boja de Cahaillot» ajornada per dissabte

23/11/2009

La impossibilitat d'actuar per part d'un dels actors protagonistes de la Companyia 4 per 4 de Granollers. La causa va ser un cop a l'ull el mateix dissabte passat abans de desplaçar-se a la nostra localitat que no prenta gravetat però que ajorna el tancament del 34è Concurs de Teatre amateur per aquest 5 de desembre. Així doncs, aquest dissabte, a les 22.15h, es podrà veure «La boja de Cahaillot». L'argument de la desena obra del certamen d'enguany se centra en la denúncia i retrata d'una manera caricaturesca un món en el qual l'especulació, la falta d'ètica, l'afany de poder i l'enriquiment ens porta a un fals progrés, a l'empobriment material i a una pèrdua de valors que lluny de millorar la nostra existència la condiciona.

Arxivat a: Activitats d'estiu
Cartell de la boja de Chaillot