Portada > Actualitat > Notícies > Matthew Tree a la Festa de la Diversitat

Matthew Tree a la Festa de la Diversitat

21/06/2010

Aquest cap de setmana, la Fundació Quetzal i el Grup de Dansa Oriental de Piera organitzen la 4a Festa de la Diversitat amb l’objectiu de conèixer altres cultures i enfortir els llaços de convivència entre tots. Un grapat de propostes, parades a la pista del Gall Mullat i l’assistència del popular escriptor Matthew Tree són el reclam principal per tal que tothom qui ho vulgui pugui participar en aquesta trobada. La programació de la quarta edició de la Festa de la Diversitat de Piera és la següent:
Dissabte 26 de juny: 11h Fira d’intercanvi amb vermut musical, 17h Inici de les parades gastronòmiques de tot el món i d’artesania. 17.30h Xerrada a càrrec de l’escriptor Matthew Tree,  presentant el llibre: «Negre de merda, el racisme explicat als blancs». 19h Rua amb sortida i arribada al Gall Mullat i actuació final de danses i música de l’Illa de Pasqua Vaia Heva Ote Henua (Ass. Toteva Rapanui), 20.30h Taller de Hip-Hop amb Mireia García, 21h Ass Cold Team (música mestissatge), 22.30h Contes mayas per a adults «Las aventuras de los jóvenes dioses » (El cuentero cordobés), 23.30h Directament des de Cuba: Orquestra Placeres i a continuació: Disco mòbil Multicultural.
Diumenge 27 de juny: 11h Despertar de l'Illa de Pasqua Vai Heva Ote Henua, 12h Titelles «El vestit nou» (Companyia Rocamora), 13h Dansa Flamenca (Pol i companyia), 13.30h Paradojazz (Quintet de jazz) i tot seguit, Dinar amb les parades d’arreu, 16h Taller de tambors per a nens (Colla Infantil Diables de Piera), 17h Taller de salsa (Lorena i Jose), 17h Capoeira (Escola Luna Mora), 18.30h Vai Heva Ote Henua (Illa de Pasqua), 19.30h Taller i demostració Bollywood (Piera), 20.30h New Gospel (Ass. de música Gospel de l’Hospitalet) i a les 21.30h Fi de curs «Dansa Oriental de Piera».

Arxivat a: Activitats d'estiu
Matthew Tree
Taller de Luna Mora la Festa de la Diversitat
3a Festa de la Diversitat al Gall Mullat
Exhibició de Bolliwood a la 3a Festa de la Diversitat
Exhibició de capoeira a la Festa de la Diversitat