Portada > Actualitat > Notícies > Protegiu-vos dels incendis

Protegiu-vos dels incendis

26/07/2010

Aquest dijous 29 de juliol, el director general,  Josep Ramon Mora Villamate, i una tècnica de la Direcció General de Protecció Civil presentaran la guia «Protegiu-vos dels incendis forestals». Aquesta és una publicació adreçada a tothom i, especialment, als habitants de barris perifèrics, cases aïllades i cases de pagès, ja que són potencialment més vulnerables als incendis per la seva proximitat a àrees de natura més àmplies i difícils de controlar. Segons Infocat, el terme de Piera té diverses zones considerades d’alt i molt alt perill, per aquest motiu pot ser de vital importància assistir a la presentació que es farà dijous al Casal per a Joves i Grans a les 19h. La guia que es presentarà pretén informar de quines són les mesures més adequades en la protecció davant d’un incendi i fa èmfasi en presentar la protecció de l’habitatge com a refugi segur per a la família en una situació d’emergència greu.

Arxivat a: Protecció civil
Protegiu-vos dels incendis