Portada > Actualitat > Notícies > Festes d'estiu

Festes d'estiu

23/08/2010

El pròxim cap de setmana continuen les festes d'estiu als barris. El dissabte 28 d'agost hi ha cinema a la fresca al Portell, festa de final d'estiu a Ca n'Aguilera i sopar de socis de Can Mata. També celebra la seva festa major El Bedorc els dies 25, 26, 27, 28 i 29. Consulteu el programa d'actes de cadascun d'aquests barris prement sobre el nom i assabenteu-vos de les propostes que més us interessen.

La Plana-Fàbrica Nova, Ca n’Aguilera, El Portell, La Fortesa i Can Canals celebren aquest cap de setmana les festes de barri amb diverses propostes que van des dels jocs, xocolatades, cercaviles,  cursa popular, concursos, havaneres, festival de sevillanes, sopars populars, teatre, ball i molt més. Podeu consultar el programa de cadascun dels barris a l’apartat de l’agenda de la pàgina web municipal.  http://www.viladepiera.cat/actualitat/agenda/2010/07/16/festa-major-de-can-canals
Arxivat a: Activitats d'estiu
Festes d'estiu als barris