Portada > Actualitat > Notícies > Desaparició amb final feliç

Desaparició amb final feliç

27/09/2010

Divendres a la tarda els gossos de la unitat canina del cos de bombers van trobar JRN, un home de 84 anys veí de Can Martí que havia desaparegut dijous a la tarda. L’home, que pateix demència vascular, feia sempre els mateixos trajectes però aquesta vegada es va desorientar. En un primer moment, la policia local va rebre una trucada d’un veí dels Hostalets de Pierola que l’havia vist, però a partir de llavors se’n va perdre la pista fins divendres, en què una nova trucada avisava la policia que s'havia vist un home d’edat avançada caminant per La Venta el dia anterior. Els gossos de la unitat canina dels bombers el van trobar al camí de La Venta-Can Mussarro, en bon estat de salut, tot i que amb una vèrtebra fracturada com a conseqüència d’una caiguda a un barranc de 10 metres de fondària. L’home, que havia caminat uns 15 quilòmetres, estava conscient però no recordava res del que havia passat i va ser traslladat a l'hospital des d'on s'està recuperant satisfactòriament.
Des d’aquestes línies, la família vol agrair profundament al cos de bombers, els mossos d'esquadra, el cos de protecció civil, els serveis sanitaris, protecció civil de Masquefa, i molt especialment, a la policia local de Piera i dels Hostalets de Pierola per la implicació i el suport en les tasques de rescat i als particulars que es van sumar a la recerca de forma espontània.

Arxivat a: Protecció civil
Bosc