Portada > Actualitat > Notícies > Introducció al màrqueting en línia (Últims dies)

Introducció al màrqueting en línia (Últims dies)

22/11/2010

La Regidoria de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Piera ha organitzat la sessió de treball «Introducció al màrqueting on-line», el pròxim 23 de novembre, a les 9.30h al Casal (Pl. Mar i Cel). Aquesta acció, adreçada al teixit empresarial de l’Anoia Sud, té com a objectiu principal potenciar la visibilitat de la vostra empresa, donar-vos a conèixer i ampliar la cartera de clients amb cost zero. El programa inclou dues ponències:

  • Posicionament web, on s'explicarà com trobar nous clients i quines estratègies fracassen o triomfen a les empreses. Ponent: Esteve Graells, Consultor en posicionament web i xarxes socials per a empreses.
  • Xarxes socials, que ofereix una oportunitat per donar a conèixer la vostra empresa i estar en contacte amb els clients. Ponent: Josep Alberti, Consultor en màrqueting en línia i creador de la xarxa per a pimes www.grera.net.

S'hi pot assistir gratuïtament, prèvia inscripció, al Centre de Serveis La Bòbila, tel. 93 776 00 76 o al correu (Necessites javascript per veure aquest correu-e).

Arxivat a: Promoció econòmica
Curs de màrqueting on line