Portada > Actualitat > Notícies > Procés de selecció PVI 2011

Procés de selecció PVI 2011

07/02/2011

Ja s’ha obert el termini per apuntar-se a l'oferta (24 places a l'Anoia) per al Pla d’Informació i Vigilància contra Incendis Forestals 2011. L’últim dia per presentar les instàncies a l’Ajuntament i ADF és el 18 de febrer. Cal recordar que les sol·licituds s’han de fer via web. Els candidats han d’imprimir-la i portar-la a l’Ajuntament del municipi que es proposa com a primera opció. Els registrats en convocatòries prèvies han d’entrar a fer la sol·licitud amb l’adreça electrònica i contrasenya que ja van donar a l’hora d’inscriure’s. Per a qualsevol consulta referent al procés de selecció, els candidats podran contactar amb l’adreça electrònica (Necessites javascript per veure aquest correu-e).

Arxivat a: Protecció civil
Bosc