Portada > Actualitat > Notícies > Rotonda al carrer Balmes

Rotonda al carrer Balmes

18/04/2011

L'Ajuntament de Piera ha rebut de la Diputació de Barcelona el projecte de millora de la intersecció de la carretera B-224 amb el carrer Balmes de Piera. El projecte es concreta en la construcció d'una nova rotonda i una illeta triangular en la intersecció de la carretera amb el carrer Cardener.
Pel que fa la nova rotonda, aquesta tindrà un diàmetre exterior de 36 metres, calçada anular de 8 metres, més la gorgera que tindrà 1,25 metres. L'objectiu és millorar la intersecció de la carretera B-224 amb el carrer Balmes, que permetrà a més a més crear un accés a un nou sector de planejament que l'Ajuntament de Piera té previst desenvolupar.
El segon tram que reordena el projecte està situat en el tram de carretera amb el carrer Cardener amb la creació d'una illeta triangular, amb la qual cosa s'aconsegueix la reordenació dels dos trams de la carretera.
Les obres inclouen l'adequació de la parada de bus amb la instal·lació d'una marquesina, la senyalització, l'adequació del drenatge, una nova xarxa d'enllumenat, l'enjardinament i el rec de la illeta central i els parterres de les voreres, i la reposició dels serveis afectats.
El pressupost de licitació de l'obra és de 518.645,87 euros.

Arxivat a: Obres i serveis
Rotonda Balmes