Portada > Actualitat > Notícies > Més places d’aparcament al nucli antic

Més places d’aparcament al nucli antic

23/05/2011

Tal com estava previst, ja està operatiu l'aparcament del carrer Abadesses. I és que aquest terreny, que fins ara era de propietat privada, l’utilitzaven veïns i treballadors com a aparcament en unes condicions inadequades. L’actuació municipal ha permès ordenar tot aquest espai amb un carril central i aconseguir mig centenar de places en un espai net, pla, llis i asfaltat. Hi ha dos aspectes que complementen la part funcional d’aquesta obra i que tenen una gran importància: per una banda, la creació d’una placeta seguint l’estil de la plaça del Peix, i per l’altra, el tractament de la mitgera que permet veure la paret arrebossada amb un aspecte més adequat i endreçat d’acord amb l’entorn. Unes actuacions finals que acabaran a mitjans de juny.

Arxivat a: Obres i serveis
Pàrquing Abadesses
Pàrquing Abadesses
Aparcament Abadesses
Aparcament Abadesses
Aparcament Abadesses

Arxius adjunts