Portada > Actualitat > Notícies > Casals, esplais i altres propostes

Casals, esplais i altres propostes

30/05/2011

Continuen obertes les inscripcions per als casals, esplais i activitats d'estiu. Amb la proximitat del final de curs, es planteja la qüestió d'on apuntar els fills un cop ha finalitzat l'activitat lectiva. A Piera, les opcions són molt variades: casals d'estiu a la mateixa escola, cursets amb activitats de repàs i deures, esplais amb activitats acadèmiques i de lleure o campus d'estiu organitzats per entitats esportives i on es poden practicar diversos esports d'una manera lúdica i diferent. A mitjans de maig, l'Ajuntament ja va editar i repartir als centres escolars un díptic amb tota la informació de les activitats per a aquest estiu 2011 (dates, destinataris, descripció i contacte).

Arxivat a: Activitats d'estiu
Esplais estiu

Arxius adjunts