Portada > Actualitat > Notícies > Excursió a la Pineda

Excursió a la Pineda

30/05/2011

El passat diumenge, 25 excursionistes ens vam donar cita al Bedorc per gaudir dels paratges naturals de la Coma i de la Pineda de Can Ferrer del Coll. Així, l'itinerari es va enfilar cap amunt i vam fer cim a la Coma, indret on les vistes són magnífiques. I tot seguit i per un sender estret i pedregós vam baixar a la pista ampla, on vam acomplir la nostra fita, que no era altra que la Pineda de Can Ferrer del Coll.
Un paratge únic al nostre terme i que mereix una visita, ja sigui per contemplar la bellesa dels pins i les alzines, gaudir del paisatge o, simplement, fer-hi una parada en la nostra excursió. Per tant, recomanem que no deixeu de visitar-la!

Text: Gemma Pujol Farrés
www.pierenques.org

Arxivat a: Activitats d'estiu
Pierenques a la pineda del Bedorc