Portada > Actualitat > Notícies > Carnaval do Verão

Carnaval do Verão

01/08/2011

Una de les activitats que busca el seu lloc al calendari estival és el Carnaval do Verao que organitza la Colla de Diables de Piera. Després d’uns mesos d’inestabilitat meteorològica, la rua del carnaval va ser seguida pels caminant i curiosos concentrats al carrer Piereta. El recorregut dels participants, amb les més originals i simbòliques disfresses, va ser pels carrers centrals de la Vila fins a la plaça de la Creu, pujant pel carrer Jaume I fins al Parc del Sanahuja. La rua anava acompanyada de la Xaranga “Canya Mullada”. La festa carnavalera va finalitzar amb la música escollida pels DJ locals.

(Imatges cedides per Josepa Ribera)

Arxivat a: Activitats d'estiu
Carnaval d'estiu
Carnaval d'estiu
Carnaval d'estiu