Portada > Actualitat > Notícies > Finalitza el Campus d’estiu

Finalitza el Campus d’estiu

01/08/2011

En aquesta època de colònies d’estiu, esplais i altres propostes per als més petits, a Piera ha acabat el Campus de la Piscina en la que es combinen tallers, esport i entreteniment durant el mes de juliol. Un total de 130 nens i nenes han participat aquest any de les activitats organitzades des de les instal·lacions municipals en les que es considera un dels millors Campus des que la piscina ofereix aquest servei.
Per altra banda, ja s’han obert les inscripcions per al pròxim Campus que es farà de l’1 al 9 de setembre. El mes de març també s’obriran les inscripcions per al Campus de Setmana Santa que serà del 18 al 21 d’abril.

Arxivat a: Activitats d'estiu
Campus piscina 2011
Campus piscina 2011
Campus piscina 2011
Campus piscina 2011
Campus piscina 2011

Arxius adjunts