Portada > Actualitat > Notícies > Festes de Can Mussarro i Castell de la Ventosa

Festes de Can Mussarro i Castell de la Ventosa

08/08/2011

El pròxim cap de setmana continuen les festes d'estiu als barris i és el torn de la Venta-Can Mussarro i el Castell de la Ventosa zona A. Pel que fa al barri de la Venta-Can Mussarro els actes comencen el divendres 12 amb una gran remullada i discoteca mòbil amb música dels anys 70, 80 i 90. El dissabte activitats esportives, gimcana i sopar de germanor i el diumenge inflables, animació infantil i concurs de truites casolanes. El dilluns és la diada de la patrona del barri i hi ha partit amistós de futbol i fi de la festa amb paellada d'arròs muntanyès.
Per la seva banda, el Castell de la Ventosa Zona A comença la festa el dissabte 13 amb sopar i ball. Diumenge, dinar, espectacle infantil i taller de torn. El dilluns 15 competició de futbol, xocolatada, concurs de fotografia i competicions d'escacs i dòmino.

Arxivat a: Activitats d'estiu
Festa la Venta 2010