Portada > Actualitat > Notícies > Incendis controlats

Incendis controlats

23/08/2011

El passat dilluns es van declarar tres incendis simultanis al terme de Piera. Cap a les 19h, es va produir un petit incendi al marge de la carretera d'enllaç de la rotonda B-224 a la rotonda dels Hostalets, un segon en un marge de vinyes i un tercer al torrent de la Font de Can Flaquer. El fet que tots tres incendis es declaressin alhora confirma el fet que van ser provocats intencionadament.
Els incendis van ser extingits pels Bombers de Piera, que van intervenir amb 2 camions, l’ADF de Piera, que va aportar 2 vehicles i 8 voluntaris, l’ADF dels Hostalets de Pierola i la unitat de vigilància del Pla de Vigilància contra Incendis (PVI). També van intervenir dotacions terrestres i helicòpters dels Bombers en el torrent de Can Flaquer, ja que es tracta d’una zona de difícil accessibilitat.
Gràcies a la ràpida intervenció i coordinació de tots els efectius, els incendis es van poder controlar amb relativa facilitat i dues hores més tard, cap a les 21h, ja estaven extingits completament.

Arxivat a: Protecció civil
Incendis 1
Incendis 3
Incendis 2