Portada > Actualitat > Notícies > Bon inici del mes de l'oli (►♪)

Bon inici del mes de l'oli (►♪)

14/11/2011

Més de 200 persones van assistir a l'activitat programada dins el mes de l'oli del passat diumenge 13 al molí d'oli de Cal Sadurní.
L'acte va comptar amb la presència de l'alcalde de Piera, Jaume Guixà i del regidor d'Empresa i Ocupació, Josep Llopart, entre altres autoritats locals, i va engegar amb l'esmorzar popular a base de pa torrat, amb oli nou i botifarra. Durant el matí els assistents es van organitzar en grups per fer la visita guiada i poder conèixer el procés d'elaboració de l'oli, des que les olives són transportades pels pagesos al trull fins que l'oli surt envasat i a punt de ser consumit. Així, la gent va poder conèixer de primera mà com es fa la tria i neteja de les olives, la molturació, la batuda, la premsada, la decantació, l'emmagatzematge, el filtratge i l'envasat final.
La pròxima activitat programada dins el mes de l'oli és la IV Festa de la Rosta, el 27 de novembre, a la Nau de Cal Sanahuja, on hi haurà degustació d'oli amb pa torrat, venda de productes gastronòmics locals, tallers d'elaboració de sabó i olives en sal, inflables per a la mainada i el concurs d'allioli, obert a tothom. Si voleu participar-hi consulteu les bases a viladepiera.cat/oli o truqueu al 93 776 00 76.

Arxivat a: Promoció econòmica
Mes de l'oli 2011
Mes de l'oli
Mes de l'oli