Portada > Actualitat > Notícies > Diumenge, Festa de la Rosta

Diumenge, Festa de la Rosta

18/11/2011

Aquest diumenge, de 10 a 15 hores, tindrà lloc la IV Festa de la rosta, a la Nau de Cal Sanahuja (darrere dels bombers). L'acte inclou propostes lúdiques i tallers relacionats amb l'oli, el protagonista de l'esdeveniment. Així, durant tot el matí hi haurà rostada popular, mostra de productes agrícoles ecològics, pastisseria i altres productes artesanals relacionats amb l'oli. A més, es faran tallers de reciclatge d'oli usat, elaboració de sabó i preparats d'oli i tallers d'elaboració d'olives en sal i olivada. També durant la Festa es donarà el veredicte del concurs d'aparadors de les botigues de Piera i per a entreteniment de la mainada hi haurà zona infantil amb inflables. D'altra banda, a les 12 hores, es farà el concurs d'allioli, obert a tothom, amb premi als tres millors alliolis. Per participar-hi només cal portar el morter i la mà de morter. L'organització proporcionarà els alls, l'oli i la sal (si hi ha ingredients addicionals els hauran de portar els participants).
Recordem que aquest és l'acte principal dins el mes temàtic de l'oli, que ja va oferir l'activitat "Del trull al plat!" al molí d'oli de Cal Sadurní, del passat diumenge 13 de novembre, amb molt bona participació i acollida per part dels assistents.

 

Arxivat a: Promoció econòmica
Festa de la rosta