Portada > Actualitat > Notícies > Aniversari centenari

Aniversari centenari

26/12/2011

El divendres 23 de desembre va tenir lloc a la Residència una celebració poc usual en la vida de les persones: la celebració d’un aniversari ben peculiar, 100 anys! Enmig de les festes de Nadal, la pierenca Francisca Parra García va ser l’homenatjada tant per la seva família com pels seus companys de residència.
Francisca va escoltar la felicitació signada pel conseller de Benestar i Família de la Generalitat; també en nom seu, Esteve Pi, tècnic de la Secretaria de Família, va fer-li entrega de la medalla centenària que atorga la més alta institució governamental del nostre país. L’Ajuntament de Piera també li va transmetre aquesta felicitació tan especial per mitjà de la regidora de Serveis a les Persones, Vanesa Fernández-Arroyo, qui va lliurar-li un ram de flors i de l’alcalde, Jaume S. Guixà, que va entregar-li una placa commemorativa. Tot seguit, va rebre un regal molt més pràctic, un bastó nou; i finalment, els presents van emocionar-se amb unes paraules dedicades a Francisca, recordant les diferents facetes de la seva vida, emfatitzant per sobre de tot el seu caràcter alegre i enamoradís, que li va llegir la la directora de la residència, Ma Rosa Solé.
Un cop captades les imatges més representaives per recordar aquest aniversari tan entranyable, els Falcons van cantar-li l’aniversari feliç i van oferir a Francisca i a tots els presents unes figures del seu repertori habitual, això sí, adaptades a l’alçada del local. La festa no podia acabar sense un bon pastís i el desig que la senyora Francisca compartís les emocions d’aquest gran dia amb les persones més properes.

Arxivat a: Serveis a les persones
100 anys Francisca Parra
100 anys Francisca Parra
100 anys Francisca Parra