Portada > Actualitat > Notícies > Alerta per fred intens i neu

Alerta per fred intens i neu

01/02/2012

Protecció Civil ha activat en fase de prealerta els plans Procicat i en alerta el pla Neucat i demana precaució pel risc de nevades i fred intens.
Segons la previsió del temps, el risc de nevades a cotes baixes se centra a la nit de dimecres a dijous i la nit del dijous, sent el risc de moderat per a la comarca de l’Anoia. El Servei Meteorològic de Catalunya informa que es preveu una entrada d'aire molt fred a partir de dimecres que tindrà com a conseqüència una baixada molt important de la temperatura, que entre divendres i dissabte assolirà els seus valors més baixos del que va d'hivern. Protecció Civil recorda seguir els consells d'autoprotecció davant onades de fred.

L’Ajuntament de Piera ja té a punt tots els dispositius per fer front a aquest episodi de fred, amb reserves de sal per poder escampar-la als carrers més prioritaris del municipi.

Actualització (02/02/2012)

  • 13 hores. Davant de la situació d'incertesa meteorològica, des d'alguns centres escolars es va recomanar als pares que si no era estrictament necessari no portessin els fills a l'escola a la tarda. Per a qualsevol dubte, cal posar-se en contacte amb el centre escolar pertinent.
Arxivat a: Protecció civil
Nevades 2012
Nevades 2012
Nevades 2012
Nevades 2012
Neu 09

Arxius adjunts