Portada > Actualitat > Notícies > Adequació del carrer Sant Josep

Adequació del carrer Sant Josep

13/02/2012

Recentment, i a petició dels veïns del carrer Sant Josep, s'han retirat tots els arbres que hi havia en aquest carrer, molts dels quals ja estaven malalts. L'objectiu principal d'aquesta acció ha estat solucionar els problemes que les arrels causaven en uns quants domicilis d'aquesta via i també millorar la mobilitat dels vianants. Així mateix, s'han volgut aconseguir unes voreres adaptades i sense obstacles que connectin l'estació dels ferrocarrils amb l'avinguda de la carretera d'Igualada.

D'altra banda, i seguint aquesta mateixa línia, s'estan ampliant i adequant les voreres del carrer Maragall i l'avinguda d'Igualada per optimitzar la connexió d'aquests carrers amb la zona comercial del poble. Cal afegir que el projecte d'adequació de voreres l'estan duent a terme treballadors en situació d'atur, contractats a través dels plans d'ocupació, i està patrocinat pel Servei d'Ocupació de Catalunya i cofinançat pel Fons Social Europeu i el Servicio Público de Empleo Estatal.

Arxivat a: Obres i serveis
Obres voreres carrer Sant Josep
Obres voreres carrer Sant Josep
Obres voreres carrer Sant Josep
Adequació de voreres
Adequació de voreres