Portada > Actualitat > Notícies > El Wi-Fi municipal arriba a Can Canals

El Wi-Fi municipal arriba a Can Canals

19/03/2012

Aquesta setmana s'ha donat per finalitzada la instal·lació de l'antena al local social de Can Canals i el super-node que dóna cobertura Wi-Fi a una part d'aquest barri. Amb aquesta instal·lació, totes les parcel·les que tinguin visió al local social del barri podran optar per a instal·lar una antena exterior i gaudir de la banda ampla que s'ofereix a través de guifi.net (més informació a l'Ajuntament de Piera).
D'altra banda, s'ha habilitat un zona de 25-30 metres al voltant del local social de Can Canals amb cobertura de la xarxa Wi-Fi Municipal. En aquest cas, des d'un ordinador portàtil o un dispositiu mòbil, es podrà accedir a internet de forma gratuïta. La regidoria de Noves Tecnologies pretén estendre la xarxa Wi-Fi Municipal a tots els barris de Piera i dotar d'accés gratuït els locals socials i equipaments pierencs.
Si esteu interessats a adquirir l'antena exterior o voleu informar-vos més àmpliament podeu trucar al telèfon del Servei d'Assistència Tècnica d'Intecad: 902 01 06 71 o adreçar-vos a l'establiment d'Intercad, al carrer Piereta, 60.

Arxivat a: Noves tecnologies
Antena wi-fi