Portada > Actualitat > Notícies > Fi de curs a l'esplai de Creu Roja a Piera

Fi de curs a l'esplai de Creu Roja a Piera

18/06/2012

El passat cap de setmana, 15 i 16 de juny, nens, nenes i monitors de l’esplai de Creu Roja Anoia a Piera, van participar en un bivac amb la finalitat de conviure junts i acomiadar-se fins a l’octubre, moment en què torna a començar l’esplai. A l’igual que l’any passat, els infants van anar arribant a l’esplai amb els nervis a flor de pell. Els monitors i monitores ho tenien tot preparat per rebre’ls amb la il·lusió que, per a tots plegats, seria un cap de setmana inoblidable.

Les activitats muntades per a divendres eren preparar l’espai de dormir, fer el sopar i participar en el joc de nit. Equipats amb els lots, van sortir de l’esplai quan ja era fosc, i es van dirigir al Parc de Sanahuja on els esperaven tres nans que havien fugit de la reina malvada, el seu objectiu era portar-los davant la reina. La sorpresa va ser que els nans tenien amagades tres estrelles màgiques i quan van tornar a l’esplai on la reina estava esperant, la màgia la va envoltat i va fer que es tornés tan bona que la nit es va acabar amb un ball.

El dissabte, un cop llevats, els esperava l’esmorzar per recuperar forces i anar al parc a jugar. Abans de dinar, una remullada amb globus d’aigua va anar molt bé per treure la calor que ens regalava el sol. La tarda va ser tranquil·la, amb jocs per relaxar-se on la música i els globus van fer presència, fins arribar l’hora de tornar a casa.             
 
Gràcies, pares i mares, per la confiança que des de fa anys teniu dipositada en nosaltres. L'esplai de Creu Roja Anoia a Piera espera retrobar-vos de nou el curs vinent. Bones vacances!

Crònica de Creu Roja Anoia a Piera

Arxivat a: Activitats d'estiu
Esplai Creu Roja Anoia