Portada > Actualitat > Notícies > Aparcament i zona blava al sector La Bòbila

Aparcament i zona blava al sector La Bòbila

08/10/2012

La Companyia Immobiliària Gran Piera,SL ha signat un conveni amb l’Ajuntament de Piera pel qual cedeix temporalment l’ús d’un espai de terreny d’una superfície de gairebé 7.500 m2, situat darrere de les dependències municipals de La Bòbila.

Els Serveis Territorials de l’Ajuntament han dut a terme l’arranjament del terreny per utilitzar-lo com a pàrquing municipal, amb una capacitat aproximada d’uns 230 vehicles i amb possibilitat d’ampliació.

L’objectiu de condicionar aquest terreny és el d’ampliar el parc d’estacionament útil del municipi i també alliberar l’aparcament de davant dels pisos de la Bòbila, a la carretera lateral de la B-224 abans del semàfor, un tram que s'ha marcat com a zona blava de no pagament. Aquesta decisió afavoreix tant la mobilitat dels vehicles, amb una estada no superior a una hora, com els comerciants de la zona, ja que farà possible que un major nombre de clients s’hi puguin apropar més i fer compres de més volum.


Arxivat a: Obres i serveis
Aparcaments nous La Bòbila
Aparcaments nous La Bòbila
Aparcaments nous La Bòbila