Portada > Actualitat > Notícies > Reparacions i ampliació d'horaris al cementiri

Reparacions i ampliació d'horaris al cementiri

21/10/2012

S'ha refet l'escala que comunica el cementiri nou amb el vell coincidint amb les dates pròximes a la festivitat de Tots Sants, en què també s'amplien els horaris d'obertura de les instal·lacions.

A principis d'octubre, personal de la Brigada Municipal va dur a terme la reparació de l'escala de pas que comunica el cementiri vell i el nou. S'ha refet la totalitat de l'escala perquè els graons i el paviment del cementiri nou estaven molt deteriorats i s'ha canviat el paviment que hi havia per un d'enrajolat amb tova catalana.

Aquesta millora s'ha fet coincidint amb la proximitat de la data de Tots Sants, dies en què les instal·lacions estan més transitades i concorregudes del que és habitual. Tenint en compte aquest fet, els horaris i dies de visita al cementiri es modifiquen i s'amplien d'acord amb el següent calendari:

  • Del 22 al 25 i del 29 al 31 d'octubre. De 9 a 17 hores
  • 26 d'octubre i 2 de novembre. De 9 a 13.30 hores
  • 27 i 28 d'octubre i 3 i 4 de novembre. De 9 a 14 hores

Pel que fa al dia 1 de novembre, festivitat de Tots Sants, l'horari d'obertura és de 9 a 18 hores. De 12 a 14 hores hi ha programada una actuació musical del professorat de l'Aula Municipal de Música per acompanyar totes les persones que visiten el cementiri en aquesta jornada tan assenyalada.

 

Arxivat a: Serveis generals
Reparacions al cementiri
Reparacions al cementiri
Reparacions al cementiri