Portada > Actualitat > Notícies > En marxa la seu electrònica

En marxa la seu electrònica

08/01/2013

La seu electrònica és una nova manera de relacionar l'Ajuntament i el vilatà i un element clau en la comunicació i tramitació jurídica en suport electrònic amb les ciutadans.

A inicis de gener es va posar en funcionament la seu electrònica de l'Ajuntament de Piera, un canal oficial disponible per als vilatans i vilatanes, a través de xarxes de telecomunicacions, mitjançant el qual l'Ajuntament difon informació i presta serveis.

Aquesta iniciativa respon a l'aposta per millorar la relació de l'Ajuntament amb el vilatà i, sobretot, facilitar-li l'accés a les dades públiques en línia, sense haver de personar-se a la recepció del consistori. Per poder interactuar amb el sistema és imprescindible facilitar la firma electrònica mitjançant l'adreça https://www.seu.cat/ajpiera i seguir els passos que s'hi indiquen. D'altra banda, hi trobareu disponibles els tràmits i opcions següents: plens, edictes, decrets d'alcaldia, concursos públics, adjudicacions, instàncies, padrons, factures electròniques, etc.

La seu electrònica comporta la responsabilitat respecte a la integritat, veracitat i actualització de la informació i els serveis per part de l'Ajuntament de Piera i ha estat endegada per la regidoria de Noves Tecnologies.

Arxivat a: Noves tecnologies
Seu electrònica