Portada > Actualitat > Notícies > Conveni amb la nova entitat Indimash

Conveni amb la nova entitat Indimash

04/03/2013

La regidoria de Benestar Social amplia la seva col·laboració amb associacions dedicades al foment de la integració, la convivència i el coneixement de la nostra llengua i costums per part dels nouvinguts.

El dilluns 25 de febrer, l’Ajuntament va formalitzar la seva col·laboració amb l’entitat Indimash, representada per Merieme Amine. L’Associació  Indimash, sense afany de lucre, té  entre els seus objectius socials el foment de la integració de les persones nouvingudes i, la interculturalitat entre gent catalana i nouvinguts, mitjançant la realització d’intercanvis interculturals, cursos de coneixement de la llengua catalana i exposicions i altres activitats culturals dins l’àmbit territorial de Piera i les seves rodalies.

En aquest sentit, l’Ajuntament de Piera considera que aquestes activitats milloren la convivència entre els ciutadans de la vila, i la coneixença d’altres cultures i costums, per això troba convenient promoure-les, ja que potencien el coneixement per part dels nouvinguts de la llengua i els costums del país, per això cedeix a Indimash l’ús de l’Espai d’Entitats i la Bòbila, per a fomentar la trobada entre dones autòctones i nouvingudes.

Ja fa un temps que Indimash col·labora amb els serveis socials de l’Ajuntament per dur a terme l’acollida als nouvinguts que comporta la informació, orientació i facilitar la comunicació entre els diferents professionals i les persones arribades d’altres països, i per regular les condicions de col·laboració entre ambdues entitats i alhora rebre una prestació econòmica per aquest servei, s’ha redactat el citat conveni de col·laboració.

A petició dels serveis socials, l’Associació es compromet a prestar informació i orientació a les persones recentment arribades i a continuar aquesta mateixa tasca en el cas de detectar dificultats o problemàtiques d’integració.

Arxivat a: Benestar social
Conveni Indimash