Portada > Actualitat > Notícies > Dinars solidaris per a persones grans

Dinars solidaris per a persones grans

02/04/2013

L’Ajuntament de Piera signa un conveni de col·laboració amb la Residència d’Avis Piera per oferir un servei temporal d’àpats gratuïts a persones grans.

El dimecres 27 de març, es van reunir a la Casa de la Vila, Juan Gracia, com a gerent del Centre Residència d’Avis Piera, i Ma Teresa Guzmán, com a regidora de Benestar Social, per signar un acord de col·laboració per impulsar el projecte solidari «Compartint taula», dirigit a la gent gran del municipi de Piera.

Amb aquest conveni la residència es compromet a oferir un servei temporal d’àpats gratuïts a persones grans, derivades des dels serveis socials ubicats a La Bòbila. Aquest àpat diari s’oferirà de dilluns a divendres al menjador del centre, a la 1 del migdia, i se’n podran beneficiar 4 persones que, a criteri dels serveis socials, es considerin de més necessitat.

Es tracta d’un servei temporal i, per tant, les persones beneficiàries podran fer ús d’aquest servei durant tres mesos. En determinats casos, degudament justificats, es podrà prolongar la vigència, previ acord entre serveis socials bàsics i la direcció del centre.

Per la seva banda, els Serveis Socials de l’Ajuntament de Piera es comprometen a derivar les persones usuàries del servei i a fer-ne el corresponent seguiment, d’acord amb els requisits establerts en el conveni marc de col·laboració, alhora que es compromet a determinar la idoneïtat i l’adequació dels beneficiaris. En cap cas, l’usuari ha de confondre aquest servei amb un servei que s’ofereix en algunes instal·lacions com a Centre de Dia.

El present acord tindrà vigència des de l’1 d’abril fins al dia 31 de desembre de 2013. La renovació requerirà en tot cas, un acord exprés d’ambdues parts.

Arxivat a: Benestar social
Conveni amb la Torreta de Piera