Portada > Actualitat > Notícies > Coneixent el nostre entorn

Coneixent el nostre entorn

30/04/2013

El curs de coneixement de l'entorn ha propiciat que 38 persones immigrades a la comarca de nacionalitats diverses hagin adquirit coneixements sobre diversos aspectes essencials de la societat catalana.

El curs de coneixement de l’entorn, impartit per l'agent d'acollida del Consell Comarcal de l'Anoia, va finalitzar el passat 15 d'abril i ha tingut una durada de 20 hores. Hi van participar 38 persones de nacionalitats diverses (marroquina, pakistanesa i equatoriana) I va integrar cinc mòduls: Catalunya (aspectes polítics, històrics i geogràfics), serveis públics, estrangeria, àmbit laboral, drets i deures fonamentals i societat catalana (llengua, cultura, gastronomia, festes populars...).

D'altra banda, el curs ha ofert informació complerta sobre el funcionament de la societat catalana amb l’objectiu d’afavorir l’autonomia i la igualtat d’oportunitats de les persones immigrades a la comarca. Aquest curs s’emmarca en el servei de primera acollida definit en la Llei d’acollida de les persones immigrades i retornades a Catalunya, aprovada l’any 2010 pel Parlament de Catalunya.

Arxivat a: Benestar social
Cloenda curs coneixement entorn