Portada > Actualitat > Notícies > Conveni amb l'ADF

Conveni amb l'ADF

13/05/2013

L'Ajuntament de Piera ha subscrit un nou conveni amb l'Agrupació de Defensa Forestal (ADF). La regidoria de Protecció Civil vetlla per les entitats que treballen activament per la defensa forestal del municipi i els voltants.

La formalització d’aquest conveni de col·laboració per al bon funcionament del Pla d’Informació i Vigilància contra Incendis Forestals per a l’any 2013, se signa a tres bandes, entre l’Ajuntament de Piera, l’entitat Agrupació de Defensa Forestal i la Diputació de Barcelona.

El contingut determina els compromisos necessaris que han de prendre totes les parts, representades pel Diputat delegat d’Espais Naturals i Medi Ambient de l’Àrea de Territori i Sostenibilitat de la Diputació, Joan Puigdollers, l’alcalde de Piera, Jaume Guixà, i el president de l’ADF, Antoni Cantí, per aconseguir resultats positius davant l’imminent risc d’incendi a les zones més boscoses. Amb les responsabilitats i els compromisos que li pertoquen a cadascuna de les parts, treballen sota un interès comú: la prevenció i la lluita contra els incendis forestals, apel·lant sempre a la consciència i cura del nostre medi.

Arxivat a: Protecció civil
Signatura conveni ADF