Portada > Actualitat > Notícies > Mercat d'antiguitats a Piera

Mercat d'antiguitats a Piera

13/05/2013

Cada tercer diumenge de mes, a partir del 19 de maig i fins a final d'any, Piera acull un nou Mercat d'Antiguitats al passeig del Gall Mullat, organitzat pels Amics de les Antiguitats de l'Anoia amb el suport de l'Ajuntament de Piera.

El municipi de Piera acull, cada tercer diumenge de mes de 9 a 14 hores, un nou Mercat d’Antiguitats, al passeig del Gall Mullat. Amb l’organització dels Amics de les Antiguitats de l’Anoia i el suport de l’Ajuntament de Piera, cada tercer diumenge de mes una quarantena de parades ocupen els voltants del parc, amb mercaderia tan singular com monedes, discos, jocs, joguines, quadres, mobles i articles de segona mà, entre altres.

L’exposició de tot aquest ventall de productes amplia l’oferta que presenten les parades que vénen cada dissabte al mercat municipal.

DATES: 19 de maig, 16 de juny, 21 de juliol, 15 de setembre, 20 d'octubre, 17 de novembre i 15 de desembre.

Per a inscripcions podeu emplenar el formulari adjunt i enviar-lo a (Necessites javascript per veure aquest correu-e) o bé lliurar la inscripció adjunta directament a les persones responsables del Mercat d'Antiguitats qualsevol diumenge.

 

Arxivat a: Comerç
Mercat d'antiguitats

Arxius adjunts