Portada > Actualitat > Notícies > Mulla't per l'esclerosi múltiple

Mulla't per l'esclerosi múltiple

10/07/2013

El diumenge 14, la Piscina de Piera celebra l'activitat "Mulla't per l'esclerosi múltiple", una jornada que té per objectiu conscienciar la població i recollir fons per la investigació de la malaltia.

L'activitat consistirà a nedar metres solidaris (fins a les 12 del migdia) i a les 12 en punt s'intentarà batre el rècord de persones que salten de forma simultània a una piscina. A més a més, al llarg de la jornada es podrà adquirir diferent marxandatge solidari i fer aportacions econòmiques a una urna situada a l'entrada de la Piscina.

Podeu trobar tota la informació a la pàgina de la Fundació Esclerosi Múltiple: www.fem.es/el-14-de-juliol-mullat-per-lesclerosi-multiple.aspx.

Arxivat a: Esport i salut
Mulla't per l'esclerosi múltiple a la Piscina de Piera