Portada > Actualitat > Notícies > Endolceix-te amb la UBIC

Endolceix-te amb la UBIC

15/07/2013

Dissabte 20 de juliol, el centre de Piera acull la I Fira de Serveis de Piera, una nova acció per promocionar el sector serveis per a tots aquells emprenedors que volen fer publicitat del seu negoci.

El pròxim dissabte 20 de juliol, de 10 a 14 hores, el centre de Piera acull la I Fira de Serveis de Piera, adreçada a tots aquells emprenedors que volen fer publicitat del seu negoci i no tenen una botiga-establiment comercial per fer-ho o bé estan apartats del principal carrer comercial. Així, durant tot el dia, diferents empreses del sector serveis es reuniran al carrer Sant Cristòfol per donar-se a conèixer i contactar directament amb clients potencials per a la seva activitat.

A més, la Fira tindrà un atractiu afegit a partir de les 5 de la tarda: qui ho vulgui podrà participar en el I Concurs de pastissos moderns (cupcakes, muffins) i de coques tradicionals. L’organització, a càrrec de la Unió de Botiguers i Comerciants de Piera, premiarà els dos millors de cada modalitat amb vals de compra per gastar a les botigues associades a la UBIC i que el jurat, format per experts de l’hostaleria i pastisseria de Piera, escollirà valorant la millor presentació i gust. La festa finalitzarà amb una xocolatada.

La iniciativa compta amb el suport de la regidoria d’Empresa i Ocupació de l’Ajuntament de Piera.

Arxivat a: Comerç
Cupcake