Portada > Actualitat > Notícies > Presència pierenca al FirAnoia

Presència pierenca al FirAnoia

24/09/2013

Divendres engega el FiraAnoia amb la participació de tres empreses de Piera, que veuran augmentades les expectatives de negoci en un aparador al centre de la ciutat, que promet ser un gran esdeveniment econòmic.

El divendres 27 de setembre, a les 18 hores, el secretari d’Universitats i Recerca de la Generalitat de Catalunya, Antoni Castellà i Clavé, inaugurarà la 60a edició de la Fira d’Igualada, que, amb la renovació de la nova junta passa a anomenar-se FirAnoia. L’organització fa també un canvi d’ubicació, col·locant els expositors altre cop al passeig de Mn. Jacint Verdaguer.

Al capdamunt de l’espai firal (estació vella) s'hi ubiquen els expositors de les tres empreses pierenques: la ja consolidada en el temps, Fruits Secs Termens; l’empresa de grues i serveis Merly i la de més nova creació, Guarro & Associats, dedicada principalment al subministrament de finestres. Tots tres hi participen amb la convicció que FirAnoia resulti ser un bon revulsiu i doni una bona empenta als negocis i empreses locals. La Fira comptarà també amb el potencial igualadí en l'àmbit gastronòmic i comercial, a més de gran quantitat d’activitats lúdiques.

Diumenge, en acabar la missa solemne oficiada a la basílica de Santa Maria d’Igualada, amb la presència del Molt Hble. Sr. Artur Mas, president de la Generalitat de Catalunya, les parelletes d’hereus i pubilles faran l'ofrena dels fruits del camp. Piera hi serà representada per la pubilleta Júlia Escayol, l’hereuet Sergio Aguilera, la dameta Clara Pujol i el fadrinet Gerard Pujol.

Més informació a www.firaigualada.org/setembre/catala/presentacio.html.

Arxivat a: Comerç
FirAnoia 2013