Portada > Actualitat > Notícies > Nova activitat assistida amb gossos

Nova activitat assistida amb gossos

28/10/2013

Dispiera ha rebut una aportació econòmica de l’Obra Social “La Caixa” per ajudar a finançar l’activitat assistida amb gossos, que ha incorporat a l'oferta de serveis de lleure per a infants i joves amb discapacitat intel·lectual.

L’associació Dispiera ha rebut aquest mes d’octubre una aportació econòmica de  l’Obra Social “La Caixa” per ajudar a finançar l’activitat assistida amb gossos que Dispiera ha incorporat a la seva oferta de serveis de lleure per a infants i joves amb discapacitat intel·lectual des del març de 2013.

Des de l’entitat es va decidir iniciar aquesta activitat atenent a la doble finalitat lúdica i estimuladora que ofereix, ja que mentre la persona amb discapacitat s’ho passa bé i gaudeix amb el contacte amb el gos, s’aprofita de la intencionalitat educativa que es planteja en la relació que estableix amb aquest animal, tant pel que fa a millora d’habilitats personals i relacionals com d’estimulació de la comunicació i de la sociabilitat d’aquests nois i noies afectats per trastorns de comportament, autisme, i/o retard mental.

Dispiera compta amb la professionalitat i experiència de l’empresa anoienca Agrapes (i de la inestimable paciència del gos Bolt) per fer possible aquesta activitat que ha tingut una molt bona valoració des del primer moment per part dels participants i de les famílies.

Arxivat a: Benestar social
Activitat de Dispiera assistida amb gossos