Portada > Actualitat > Notícies > Festa de la discapacitat

Festa de la discapacitat

27/11/2013

Dissabte 30 se celebra el Dia Mundial de les Persones amb Discapacitat i Dispiera ho celebra amb una festa, oberta a tothom, a la Nau de Cal Sanahuja.

El pròxim dissabte 30 de novembre, Dispiera celebra el Dia Mundial de les Persones amb Discapacitat. La festa és oberta a tothom i se celebra de 16 a 19.30 h a la Nau de Cal Sanahuja.

La festa vol ser un punt de trobada i participació conjunta amb petits i grans, esplais i centres de lleure. Hi haurà inflables, jocs de sensibilització i diversos tallers: de creativitat, de percussió, de còmics o de tribal fusió, a més de diversos espectacles i una mostra de les activitats de lleure que ofereix Dispiera a infants i joves amb discapacitat intel·lectual de Piera i comarca (activitats amb música, cavalls i gossos).

Dins la nau de Cal Sanahuja s'hi podrà visitar l'exposició "Jo no podré ser mai astronauta perquè tinc els peus plans", creada per Dispiera i inaugurada el 2012. La mostra se serveix de fotografies per tractar diversos aspectes de la vida quotidiana de nens i joves amb discapacitat intel·lectual.

Així mateix, hi haurà berenar per a tots els participants ofert pels forns i les pastisseries de Piera i el suport de monitors que dinamitzaran i acompanyaran en les diverses activitats.

Arxivat a: Benestar social
Festa de la discapacitat 2013