Portada > Actualitat > Notícies > Celebrada la Festa de Dispiera

Celebrada la Festa de Dispiera

02/12/2013

L’Associació Dispiera organitza cada any una festa per celebrar el Dia Mundial de les Persones amb Discapacitat (el 3 de desembre) i per fer una mica més visible aquest col·lectiu a la resta dels ciutadans.

La festa, que es va fer el dissabte 30 de novembre a la Nau del Sanahuja, va ser un punt de trobada, de reconeixement i de participació. Petits i grans, famílies, esplais i entitats van poder gaudir dels jocs, tallers (de creativitat, percussió, dansa del ventre...) i espectacles que amb l’objectiu d’entretenir, compartir i sensibilitzar s’havien preparat per l’ocasió.

Els assistents també van poder conèixer una mostra de les activitats de lleure que ofereix Dispiera a nens i joves amb discapacitat intel·lectual: activitats amb música, cavalls i gossos. Dins del mateix recinte també es va poder visitar l'exposició "Jo no podré ser mai astronauta perquè tinc els peus plans" (feta per Dispiera i inaugurada el 2012) que, a través de fotografies, mostra aspectes de la vida quotidiana de nens i joves amb discapacitat intel·lectual.

La festa també va ser solidària convertint-se en punt de recollida d'aliments per famílies amb necessitats (col.laborant amb Càritas de Piera) i de taps de plàstic que Dispiera destina a finançar projectes de suport a famílies amb nens amb discapacitat. Tot plegat amanit amb un berenar que es va servir a tothom per gentilesa de nombroses pastisseries i establiments de Piera. La festa, gràcies a la col·laboració de molts i a l’assistència d’un nombrós públic, va resultar genial, divertida, participativa i molt enriquidora, on la il·lusió, la sensibilitat i les ganes de compartir emocions s'encomanaven a tothom.

Dispiera vol donar les gràcies als qui amb la seva col·laboració ho han fet possible:
Establiments comercials de Piera (Pastisseria Carreño, Forns de pa Mora, Massapà, TuPan, Alimentació Les Carreras, Esclat, Pastisseria Mora,). Empreses i entitats:  AGrapes, Associació Percussió Social, Hípica La Lluna del Bedorc, Associació Dansa Oriental de Piera, La Pallassa Turpuneta, Associació Indimaj i mares, pares, familiars i monitors i monitores de Dispiera i, molt especialment, a totes les persones voluntàries.

Arxivat a: Benestar social
Dia Mundial de la Discapacitat 2013
Dia Mundial de la Discapacitat 2013
Dia Mundial de la Discapacitat 2013