Portada > Actualitat > Notícies > La piscina se'n va a la neu

La piscina se'n va a la neu

13/12/2013

Inscripcions obertes per a l'esquiada que organitza la Piscina de Piera per als amants de la neu i prevista per al diumenge 19 de gener.

Amb aquesta activitat, la Piscina de Piera vol seguir sent un referent en la pràctica esportiva, més enllà del que és pròpiament la instal·lació. L'esquiada és oberta a tothom i les places són limitades.

L'hora de sortida cap a Porte-Puymorens és a les 7 h des de la piscina, amb tornada a les 20 h aproximadament. El preu és de 45 euros per als socis i de 55 euros per als no socis i inclou transport des de Piera fins a peu de fistes, forfet i assegurança. Són opcionals les classes i el lloguer de material.

Us podeu inscriure a l'esquiada fins al 10 de gener de 2014. Per a més informació i reserves adreceu-vos a la Piscina de Piera o truqueu al 93 776 26 68.

Arxivat a: Esport i salut
Esquí a la Piscina de Piera