Portada > Actualitat > Notícies > Preparem la XXV Fira del Sant Crist

Preparem la XXV Fira del Sant Crist

13/01/2014

Aquest any celebrem la XXV Fira del Sant Crist de Piera, els dies 26 i 27 d'abril de 2014. Després d'un quart de segle, la Fira representa un referent a la nostra Vila i a la comarca.

Un dels objectius d'aquest esdeveniment és potenciar el comerç local i mantenir la presència d'aquelles iniciatives de fora de Piera que mostren el seu interès en aquest esdeveniment i que hi poden aportar un valor afegit.

Des de la regidoria d'Empresa i Ocupació de l'Ajuntament de Piera, un any més, es treballa a fons en aquest important esdeveniment amb l'entusiasme i el rigor que mereix. Però sobretot, comptem amb la participació de tots vosaltres com la millor garantia de l'èxit final.

Apunteu-vos a la Fira!

Com cada any hi ha dues opcions per participar activament en la Fira:

  • Un estand de diferents mides i que oferta l’empresa col·laboradora a l’organització MIDE (Management i Disseny d’Espectacles), amb una proposta estàndard de glorieta de 3x3, color vainilla, amb tarima, quadre de llum amb endoll, il·luminació, retolació i cortines de tancament. Consulteu altres mides i opcions trucant al 93 310 53 62.
  • Una parada sol·licitant els metres lineals segons el que s’hi vulgui exposar, al preu de 22 €/m lineal (IVA inclòs). En la inscripció cal especificar el producte a exposar, els metres lineals i la fondària, les característiques de la parada i indicar si és remolc o parada. Si és possible envieu fotografia a (Necessites javascript per veure aquest correu-e).

Les empreses i els particulars que estigueu interessats a participar en l’aspecte més comercial de la Fira, heu d'emplenar el formulari d'inscripció i des de l'organització rebreu resposta. Per tal de donar una imatge el més acurada possible de la Fira, l'organització donarà preferència a les parades amb bona presència. Si voleu participar a la Fira com a entitats amb alguna activitat heu de contactar amb el Departament de Comunicació de l'Ajuntament, tel. 93 778 82 00 (ext. 451), perquè pugui ser inclosa al programa de la Fira i les Festes del Sant Crist 2014.

Recordem que la participació a la Fira implica ser-hi present tots dos dies. En aquesta edició el termini per a fer inscripcions acaba el 21 de març i, per tant, fora d'aquesta data no es podrà acceptar cap més sol·licitud. En cas de dubte podeu contactar directament amb l'empresa MIDE (93 310 53 62) o amb el Departament de Comunicació de l'Ajuntament de Piera (93 778 82 00).

 

Arxivat a: Comerç
Fira del Sant Crist