Portada > Actualitat > Notícies > Comencen les obres del nou CAP

Comencen les obres del nou CAP

24/02/2014

Després que el projecte s’adjudiqués a l’empresa Cots i Claret de Manresa a finals de 2012, el passat mes de febrer van començar les obres de construcció del nou CAP de Piera. L’obra s’ubica al costat del barri Montserrat i costarà més de 3 milions d’euros.

El passat 13 de febrer es posava en marxa l’obra de construcció del nou Centre d’Atenció Primària de Piera, amb una inversió de més de tres milions d’euros, la més important de tota la comarca de l’Anoia. L’edifici, d’una superfície de 2.650 m2 –dels quals 1.759 m2 són útils–, tindrà una forma trapezoïdal i s’ubicarà en una zona qualificada d’Equipaments Públics al polígon industrial en contacte amb la rotonda.

El promotor d’aquest Projecte és el Servei Català de la Salut, gestionat mitjançant Gisa. La redacció, a càrrec de l’arquitecte Esteve Puigdengolas, contempla la següent distribució dels espais: un porxo d’accés als serveis de recepció  i atenció continuada de la planta baixa (1.255 m2) i els serveis sanitaris més restringits ubicats a la primera planta (466m2). El nou CAP tindrà vint-i-sis consultes d’atenció mèdica i infermeria, àrea d’atenció continuada, àrea d’educació sanitària i àrea de personal.

Anys enrere, exactament al 2011, el llavors alcalde Jordi Madrid va inaugurar el pont que comunica el barri Montserrat amb el terreny destinat a fer-hi el CAP. Es tracta d’una passera d’estructura metàl·lica, de 40 metres de llarg, que ofereix una alternativa per evitar el pas pel pont de la carretera o haver de creuar la riera; i l’amplada, de 4 metres, dóna una sensació d’amplitud als vianants. Aquesta obra, emplaçada al costat del parc Montmar, permetrà un accés còmode i segur fins a les noves instal·lacions del Centre d’Atenció Primària, unes obres que és previst que finalitzin en 15 mesos, cap a mitjans de maig de l’any 2015.

Arxivat a: Obres i serveis
Comencen les obres del nou CAP a Piera