Portada > Actualitat > Notícies > Curs de coneixement de la societat catalana

Curs de coneixement de la societat catalana

11/03/2014

Ha finalitzat un nou curs de coneixement de la societat catalana, amb l'objectiu d'oferir a les persones immigrades la informació bàsica sobre els serveis del municipi i la societat catalana.

Una trentena d’alumnes pierencs han assistit al curs de formació que el Consell Comarcal de l’Anoia ha impartit amb la col·laboració de l’Ajuntament de Piera. El curs, que ha tingut una durada de 20 hores i s’ha impartit a l’Espai d’Entitats, va començar el 8 d’octubre de 2013 i va finalitzar el passat 4 de febrer.

L’objectiu de la iniciativa és oferir a totes les persones immigrades informació bàsica sobre el funcionament dels serveis del municipi i sobre la societat catalana: drets i deures fonamentals, sistema polític i administratiu, recursos i serveis, cultura, entre d’altres. Aquest curs de coneixement de l’entorn s’emmarca en les directrius de la Llei d’acollida, aprovada pel Parlament de Catalunya l’any 2010, la qual regula les actuacions que s’adrecen a les persones nouvingudes per a promoure la seva autonomia i igualtat d’oportunitats. El Pla de Ciutadania i Convivència del Consell Comarcal de l’Anoia organitza aquests cursos a diversos municipis de la comarca des de l’any 2007.

Arxivat a: Benestar social
Curs coneixement societat catalana 2014
Curs coneixement societat catalana 2014
Curs coneixement societat catalana 2014